Be Creative 2014. A treia ediţie a festivalului sibian de modă şi design, 5-6 septembrie 2014

Hello. Cred că toata lumea a fost în vacanţă, este în vacanţă sau pleacă în vacanţă. Toamna aceasta debutează cu noi evenimente interesante. Unul dintre acestea este a treia ediţie a Festivalului de modă şi design Be Creative din Sibiu. Festivalul va avea loc între 5 şi 6 septembrie 2014, în curtea interioară a Muzeului Naţional Brukenthal.

Despre Be Creative am vorbit şi anul trecut, unde am făcut o selecţie proprie a celor mai interesante colecţii prezentate în cadrul festivalului. Be Creative este şi o platformă de lansare şi de promovare a designerilor din industria modei. Prin urmare, un juriu de specialitate va urma să recompenseze originalitatea, execuţia sau relevanţa conceptelor prezentate în colecţiile festivalului.

Vor exista şi câţiva invitaţi speciali din industria modei: Carmen Secăreanu, Atelier 109 (Ioana Dumitrescu si Marina Moldovan), Andra Cliţan, Răzvan Firea şi Elena Perseil. În acest an, echipa Whisper Magazine va fi prezentă la eveniment (prin Lucian Bora, editorul revistei).

Aştept să văd colecţiile designerilor şi promit că în acest an voi face o analiză mult mai amplă a colecţiilor, fiindcă anul trecut diverşi oameni s-au plâns că aş fi fost părtinitoare cu anumiţi designeri/anumite colecţii.

Alexandra

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: