Ce a mai purtat Ali

Dar nu despre laude e vorba aici. Prin intermediul unei reviste am descoperit un adevărat fashion icon. O domn care stă în spatele unui blog de personal style (care nu e al lui, practic). Voi, cei care aveţi un astfel de blog  cred că aveţi multe de învăţat de la acest domn, pe nume Ali, fotografiat de Zoe Spawton, o fotografă din Australia (vedeţi, are şi fotograf personal!).

Ali 0

          Ali a trăit 44 de ani în Berlin, are 18 copii, a fost doctor iar acum este croitor. La asta nu v-aţi fi aşteptat, nu…? Povestea lui a fost prezentată deja şi pe CNN şi pe multe alte site-uri (nu neapărat pe cele de specialitate).

Ali 1
Sport + Elegant 1
Ali 4
Sport + Elegant 2

          O să fiu sinceră. Prima oară când am intrat pe blogul “What Ali Wore” m-a pufnit râsul, însă nu a fost un râs plin de răutate. Mă pufnise râsul din cauza că mă gândisem în felul următor: cât de comune sunt blogurile de personal style! Până şi un bătrânel simpatic poate să îşi facă un blog de acest gen şi să aibă sute de mii de accesări pe zi (sau mai multe, cred)!

Ali 3
Imprimeuri marca Ali. Nu pot să cred cât de bine arată dungile împreună cu carourile! Poza din centru.

          Totodată, m-a amuzat faptul că are o pereche de cizmuliţe pentru fiecare ţinută în parte: albe, negre, vişinii, roşii sau maro, Ali le asortează costumelor sau stilului sport. Şi, spre surprinderea mea, chiar se pricepe să îmbine stilul elegant cu cel sport! Ceea ce îmi place este faptul că de cele mai multe ori, stilul lui Ali se bazează pe monocromie (după cum observase şi Zoe Spawton). Deci, fashionistas, cred că la capitolul acesta aveţi multe de învăţat de la Ali!

Ali 2
Stilul monocrom care l-a consacrat pe Ali

          Şi îmi place că ştie să pozeze! Este atât de haios când se apleacă într-o parte, atât de teatral şi mai adaugă şi un zâmbet!

Ali 5

          Îl iubesc pe omuleţul ăsta. De fiecare dată când mă uit la pozele lui zâmbesc. Şi îmi aminteşte că stilul nu are vârstă – este atemporal. Dacă toţi bătrânii din România s-ar îmbrăca precum Ali (şi dacă vârstnicii ar îndrăzni să poarte blugi), am fi o naţie mai… trendy. Şi cu gust. Gust bun, zic. Ah, dacă vă treziţi că vreţi blog de personal style, asiguraţi-vă înainte că aveţi un simţ al esteticii (măcar) la fel de dezvoltat precum cel al lui Ali.

          Puteţi să îl urmăriţi pe Ali pe facebook sau pe tumblr.

 

Peace and love,

Alexandra R.

Credit foto: Zoe Spawton

Comments 4

Leave a Reply

%d bloggers like this: